Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور با انتشار گزارشی اعلام کرد: وابستگی تغییرات سرعت به تغییرات مصرف ترافیک در هر ۲ اپراتور نشان می‌دهد وضعیت پایداری در شبکه آن‌ها وجود نداشته و این شرایط نیاز به توسعه و ارتقا شبکه را بیش از پیش به عنوان یک ضرورت مطرح می‌کند.

به گزارش روز سه شنبه ایران اکونومیست، در گزارشی که سازمان تنظیم مقررات منتشر کرده، کل حجم مصرفی شبکه همراه اول در فصل زمستان ۱۴۰۰ برابر با ۱۴۹۴۲۶۷ ترابایت و در بهار ۱۴۰۱ برابر با ۱۵۷۱۷۲۵ ترابایت بوده است که حکایت از افزایش حدود ۵ درصدی حجم کل شبکه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانگین ماهانه حجم مصرفی شبکه نیز به همین اندازه افزایش پیدا کرده است.

هم اکنون سرعت اینترنت نسل سوم این اپراتور در کل کشور نسبت به زمستان ۱۴۰۰ حدود ۱۲ درصد کاهش و نسل چهارم اینترنت همراه ۱۸ درصد افزایش داشته است.

این اپراتور برای توسعه کیفیت و سرعت شبکه خود، فرکانس نسل چهارم اینترنت را به میزان ۵ مگاهرتز افزایش داده است. ضمن این‌که ۱۷۰۰ سایت را از نظر سخت‌افزاری و ۱۲۰۰ سایت را از نظر فناوری ارتقا داده است.

افزایش پهنای باند بین‌الملل و کاهش سطح تداخلات رادیویی توسط سازمان تنظیم مقررات از دیگر اقدامات این اپراتور برای افزایش سرعت و کیفیت اینترنت در ۳ ماه گذشته بوده است.

میانگین فصلی سرعت شبکه در نسل چهارم اینترنت در بهار ۱۴۰۱ در شهر تهران ۱۰.۳ مگابیت بر ثانیه، تبریز ۹ مگابیت بر ثانیه، اصفهان ۱۰.۶ مگابیت بر ثانیه، شیراز ۸.۵ مگابیت برثانیه و مشهد ۷.۹ مگابیت برثانیه است.

نمودار دیگری که در این گزارش منتشر شده، به تغییر رفتار میزان حجم مصرفی اینترنت در زمستان ۱۴۰۰ و بهار ۱۴۰۱ مربوط است. حجم کلی مصرف با افزایش رو به رو شده و در فروردین به اوج خود رسیده است، اما پس از فروردین این رشد با کاهش رو به رو شده است. یکی از دلایل این کاهش می‌توان حذف بسته‌های پرمصرف اینترنت از سوی اپراتورها باشد. از اواسط فروردین آن‌ها تصمیم گرفتند برخی از بسته‌های خود را حذف کنند.

اپراتور بعدی که در این گزارش به عملکرد آن اشاره شده، ایرانسل است. حجم مصرفی شبکه این اپراتور در زمستان ۱۴۰۰ برابر با ۱۳۴۲۱۳۸ ترابایت و در بهار ۱۴۰۱ برابر با ۱۴۳۳۸۸۶ ترابایت بوده است که حکایت از افزایش حدود ۷ درصدی حجم کل شبکه دارد. میانگین ماهانه نیز به همین اندازه افزایش پیدا کرده است.

هم اکنون سرعت اینترنت نسل سوم این اپراتور در کل کشور نسبت به زمستان ۱۴۰۰ حدود ۹ درصد و نسل چهارم اینترنت همراه ۸ درصد افزایش داشته است.

این اپراتور برای توسعه خود طراحی، نصب و راه‌اندازی لایه فرکانسی جدید ۲۳۰۰ برای ۶۹۷ سایت با ترافیک بالا را انجام داده است. ضمن این‌که ارتقا ۲ هزار و ۳۳۳ مورد در لایه جدید، بهینه‌سازی رادیوها در کلیه لایه‌ها، افزایش ظرفیت ترافیک بین‌الملل و کاهش سطح تداخلات رادیویی توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از دیگر اقدامات این اپراتور است.

 میانگین فصلی سرعت شبکه در نسل چهارم اینترنت در اپراتور ایرانسل در بهار ۱۴۰۱ در شهر تهران ۱۳.۵مگابیت بر ثانیه، تبریز ۱۴.۴ مگابیت بر ثانیه، اصفهان ۱۶ مگابیت بر ثانیه، شیراز ۱۲.۹ مگابیت برثانیه و مشهد ۱۳.۵ مگابیت برثانیه است.

تغییر رفتار میزان حجم مصرفی اینترنت در این اپراتور نسبت به اپراتور همراه اول با تفاوت همراه بوده است. کاربرانی که از این بستر اینترنت دریافت می‌کنند، فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۰ روی یک خط رفتاری حرکت کرده و از فروردین تا خرداد شاهد افزایش میزان حجم مصرفی اینترنت بوده‌ایم. ضمن اینکه میانگین فصلی سرعت شبکه در این اپراتور نیز روند رو به رشدی را نشان می‌دهد.

به طور کلی افزایش نسبی سرعت هر ۲ اپراتور در شهرهایی مانند مشهد، اصفهان، شیراز در فروردین ۱۴۰۱، حکایت از این دارد که تمهیدات اندیشیده شده در برای توسعه شبکه موثر واقع شده است.

مهاجرت از نسل سوم به چهارم ارتباطی در هر ۲ اپراتور در حال انجام است و این موضوع با سرعت بیشتری توسط ایرانسل در حال پیگیری است.

یکی از مهم‌ترین عوامل کاهش کیفیت استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های تکرارکننده‌ای است که در برخی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار گرفته و باعث بروز تداخل شدید و کاهش کیفیت اینترنت در محیط اطراف ساختمان شده است. هر ۲ اپراتور به همراه سازمان تنظیم مقررات مستمر در خصوص جمع آوری این تجهیزات و برخورد با استفاده کنندگان تلاش می‌کنند.

وابستگی تغییرات سرعت به تغییرات مصرف ترافیک در هر ۲ اپراتور نشان می‌دهد وضعیت پایداری در شبکه آن‌ها وجود نداشته و این شرایط نیاز به توسعه و ارتقا شبکه را بیش از پیش به عنوان یک ضرورت مطرح می‌کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اینترنت ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، شهر تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اینترنت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شهر تهران سازمان تنظیم مقررات نسل چهارم اینترنت مگابیت بر ثانیه ۲ اپراتور مگابیت برثانیه بهار ۱۴۰۱ زمستان ۱۴۰۰ سرعت شبکه حجم مصرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما، با توجه به اهداف شبکه آموزش مبنی بر عدالت و فرصت‌های برابر آموزشی برای تمامی افراد جامعه نشست هم‌اندیشی در جهت تولید برنامه‌های آموزشی مهارت محور با حضور مهرداد عظیمی معاون وزیر و رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و تنی چند از مدیران و مسوؤولان دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست با توجه به قابلیت و امکانات سازمان فنی و حرفه‌ای و شبکه آموزش سیما در تولید برنامه‌های آموزش محور، برای ساخت برنامه هایی در راستای اشتغال زایی، پرورش نیروی کار ماهر، مهارت آموزی دانش آموزان، هدایت مهارت آموختگان به بازار کار برای جلوگیری از خروج نیروی کار ماهر از چرخه کار و تولید کشور و تعدیل مهاجرت، برنامه‌ریزی هایی صورت گرفت.

در این نشست در کنار مهارت آموزی، توجه به بهره‌گیری از ظرفیت‌های افراد ماهر در جامعه در کنار اساتید فنی حرفه‌ای، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی برای مشاغل جدید با توجه به سرعت بالای فناوری و تغییر رویکرد بازار، مهارت آموزی خانواده‌ها، ترویج و تشویق فرهنگ کار و حرفه، توجه به بنگاه‌های اقتصادی و اقتصاد دیجیتال و نگاهی به مسابقات داخلی آسیایی و جهانی مهارت، در تولید برنامه‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

قاسمی مدیر شبکه آموزش در این نشست گفت: باید فرزندان خود را در کشور به سمت و سویی هدایت کنیم که در کنار گرفتن مدرک معتبر بین المللی مهارت، صلاحیت حرفه ای کسب و به سوی مشاغل مورد نیاز و پر درآمد کشور گرایش پیدا کنند.

وی افزود: با مهارت آموزی بیکاری در کشور کاهش یافته و امید به جامعه تزریق خواهد شد.

در پایان عظیمی رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: این سازمان بیش از ۸۰۰۰ کارگاه آموزشی در سطح کشور دارد که با توجه به سابقه همکاری فی مابین می‌توان از این قابلیت مهم در ساخت برنامه‌های فاخر آموزشی با هدف تحقق شعار «هر فرد حداقل یک مهارت» استفاده کرد.

کد خبر 6099696 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!