Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس تاکید کرد: مقوله قانونمند کردن فضای مجازی یک مقوله درست و دقیقی است که تفاوت معناداری با بستن و محدود کردن داشته و امید است مسئولان تصمیم گیر در این حوزه نگرانی مردم را درک کنند.

جلال رشیدی کوچی در گفت وگو با ایران اکونومیست با اشاره به افزایش قیمت اینترنت و کیفیت پایین آن در سطح کشور، بیان کرد: زمانی که قیمت اینترنت به خصوص اینترنت همراه گران شد وزیر ارتباطات اعلام کرد که این افزایش قیمت به این منظور اتفاق افتاده تا اپراتورها درآمدی برای ارتقای کیفیت اینترنت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده در همان موقع اعلام کردم که اقدامی در حال رخ دادن است که آینده آن مشخص نیست. امروز شاهد هستیم که نه تنها کیفیت اینترنت افزایشی نداشته بلکه کاهش نیز پیدا کرده است.

از وعده شش ماهه وزیر ارتباطات یک سال گذشت

وی در ادامه اظهار کرد: مردم امروز پول بیشتری برای اینترنت پرداخت کرده اما خدمات با کیفیت پایین‌تری دریافت می‌کنند. بنده به یاد دارم در زمان افزایش قیمت اینترنت وزیر یک بازه زمانی شش ماهه را مشخص کردند که امروز از آن 6 ماه، 6 ماه دیگر نیز گذشته است. یعنی قریب به یک سال است که وعده وزیر به جایی نرسیده است. متاسفانه این وضعیت باعث نارضایتی مردم شده است. گاه و بی گاه هم به دلیل فرسوده بودن شبکه و یکسری اقدامات ان شاءالله غیر عمد شاهد هستیم که کاهش سرعت اینترنت در برخی از پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی محسوس‌تر است.

کاهش سرعت اینترنت به کسب و کارها آسیب وارد کرده است

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خیلی از افرادی که در این شبکه های اجتماعی فعال هستند از این محل کسب درآمد می کنند. این کاهش سرعت اینترنت به کسب و کار آنها آسیب وارد می کند. مقوله قانونمند کردن فضای مجازی یک مقوله درست و دقیقی است که تفاوت معناداری با بستن و محدود کردن دارد. قانونمند کردن یک چیز است و بستن و محدود کردن چیز دیگری است. امیدوارم تصمیم گیران در این عرصه به این موضوع دقت نظر داشته باشند. چون واقعا مردم نگران هستند. امیدواریم مسئولان تصمیم گیر در این حوزه این نگرانی را درک کنند.

باید با نگاه عدالت محور پهنای باند افزایش یابد

وی در ادامه با اشاره به ضرورت افزایش پهنای باند تاکید کرد: به صورت ویژه در پلتفرم اینستاگرام ما کاهش پهنا نداشته‌ایم اما شاهد افزایش تعداد کاربران هستیم که اختلالاتی را به وجود می آورد. بنده معتقدم باید با نگاه عدالت محور و نیاز کاربران پهنای باند تخصیص یابد. باید یک دقت نظر در این حوزه صورت گیرد تا شاهد گام برداشتن در مسیر افزایش پهنای باند و تحقق عدالت باشیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سرعت اینترنت ، اینترنت ، جلال رشیدی کوچی ، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، پهنای باند ، شبکه‌های مجازی ، افزایش قیمت اینترنت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرعت اینترنت اینترنت جلال رشیدی کوچی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پهنای باند شبکه های مجازی افزایش قیمت اینترنت قیمت اینترنت سرعت اینترنت افزایش قیمت پهنای باند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳۶ سنت معادل ۰.۴۶ درصد افزایش ۷۸ دلار و ۴۷ سنت معامله می‌شود.
عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.
آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.
اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.
از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا ۴۹۹ حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • قیمت نفت صعودی شد
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد